lunes, abril 30, 2007

Tom Waits en el programa de Conan O'Brien

I'm gonna put a hole in my TV set
Informa Anti de que Tom Waits actuará el próximo viernes en el show de Conan O'Brien (Late Night with Conan O'Brien, en la NBC). El programa se grabará en San Francisco.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola:
esta noche en Canal 33, para Ctaluña y algunas zonas del Pais Valencia especial Tom Waits:

Turmix clàssics
Cap. 14 TOM WAITS, UNA VEU AL FONS DEL BAR

TOM WAITS, UNA VEU AL FONS DEL BAR ARSENAL dedicarà el seu temps a un músic que s'ha convertit en un dels personatges més interessants del panorama artístic dels últims anys. TOM WAITS (California, 7 de desembre del 1949) és un artista total, és compositor, cantant, poeta, actor... TOM WAITS es va donar a conéixer musicalment l'any 1973 amb l'edició d'un primer àlbum que va sorprendre pel timbre i el to de la veu de Tom. Paral·lelament a la seva activitat musical Waits es va introduir en el món del cinema fent papers curts a pel·lícules de sèrie B com "Stone Boy" amb Robert Duvall, "Paradise Alley" amb Silvester Stallone o "Wolfen" amb Albert Finney. Posteriorment, després de casar-se amb Kathleen Brennan, scrip dels studis Zoetrope, propietat de Francis Ford Coppola, Waits va rebre l'encàrrec per part de Coppola d'escriure la música per "One From the Heart". Coppola va quedar impressionat, no només per la música, sino també per la forta personalitat de Waits, i li va oferir treballar com actor secundari a "Outsiders", pel·lícula en la que Tom feia d'encarregat d'una barra americana. Coppola va recuperar a Waits perque interpretés a un cambrer d'un dinner a "Rumble Fish". El director va insistir per tercera vegada amb Waits a "Cotton Club", en aquest cas Tom encarnant a un regidor tan estricte com tèrbol. TOM WAITS acaba de participar en dos pel·lícules per estrenar. La primera és "Dawn by Law", dirigida per Jim "Stranger Than Paradise" Jarmusch, en la que Waits és protagonista junt amb John Lurie. La segona és "There Ain't No Candy Mountain" del director Robert Frank. A més Waits i la seva dona estan donant els últims tocs a un espectacle musical basat en una cançó de Tom, "Frankie's Wild Years", que s'estrenarà a Broadway cap a finals de primavera. TOM WAITS és un músic-actor fascinat pel blues, el rhythm and blues, el jazz i el rock, que s'ha distingit sempre per una veu tan estripada com sutil, i una força interpretativa que depassa els límits de la normalitat. Waits ha editat 12 LPs, dels quals els dos últims, "Swordfishtrombones" i "Rain Dogs", han estat escollits com els millors treballs de l'any per la majoria de la premsa musical europea i nord americana.

Hasta luego,
Raindogs28

Anónimo dijo...

oivá! que alguien lo grabe!

WaitingForWaits dijo...

y que lo cuelguen al emule

bitxuverinosa dijo...

mil gracias, raindog28, no me habría enterado en la vida. voy a ver si consigo que alguien me lo grabe, aunque mucho me temo que la cosa no va a poder pasar de la birriosa cinta vhs de toda la vida...

Anónimo dijo...

No entiendo nada. En la programación del 33 pone que lo emiten a las 7:55 hasta 8:55. Lo he puesto justo ahora, a las 8.45 y estan haciendno un concierto de calypso o algo parecido...

Después pone que también lo emiten de madrugada, a las 5... los de C33 se aclaran? Ya hicieron un documental de Tom Waits hace 2 o 3 meses que no pude ver, pero me dijeron que estuvo muy bien (el documental estaba hecho básicamente de diferentes directos de Tom...). A lo mejor el de hoy es una repetición.

salut!

bitxuverinosa dijo...

yo también he leído por ahí que hace unos meses pusieron un concierto o algo de tom waits en el 33, pero no lo ví. con esto del programa turmix supongo que será cuestión de estar al tanto, pero yo pensaba que estas cosas ya no pasaban en la tele :)